Webscale vahvistaa palvelutarjontaansa

Jukka Dahlbom • tammik. 12, 2018

Tavoitteemme on tarjota Suomen parasta Amazon Web Services (AWS) -konsultointia asiakkaillemme, joiden tarpeet vaativat pilvialustan perinpohjaista tuntemista ja laaja-alaista osaamista moderneista ohjelmistoteknologioista. Asiakaspalautteen perusteella olemme onnistuneet tässä erinomaisesti.

Nyt syvennämme yhteistyötä Amazonin kanssa AWS:n pilvipalveluiden jälleenmyyntikumppanuudella , jolla vastaamme asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin pilvialustan käyttöönotoissa, kehityksessä ja hallintapalveluissa. Helmikuussa 2017 saavutimme myös vaativan AWS Advanced Consulting -kumppanuustason.

AWS Channel Reseller ja AWS Advanced Consulting Partner -kumppanisopimusten avulla tarjoamme entistäkin kattavammin parhaita osaajia ja pilvipalveluita digitalisaatiohankkeisiin. Kokeneet ja AWS-sertifioidut kehittäjämme auttavat sekä suuria että pieniä yrityksiä skaalautuvien digitaalisen palvelun suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa. AWS:n jälleenmyyntikumppanina tarjoamme asiakkaille johtavan globaalin pilvipalveluyhtiön palveluita suomenkielisen ja paikallisen tiimin tukemana. Lue lisää  palveluistamme.

Vahvan kasvun tueksi olemme myös rekrytoineet uusia osaajia ja palkkaamme nyt lisää päteviä henkilöitä AWS-konsulteiksi ja kehittäjiksi . Tutustu  avoimiin tehtäviimme  ja ota yhteyttä!

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
26 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on AWS Landing Zone?
Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Webscalen pilviarkkitehti.
05 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa kuluoptimointi pilviympäristössä?
Lisää kirjoituksia
Share by: