Viikon konsulttikysymys: Mitä tekee front end -kehittäjä?

Webscale Oy • jouluk. 09, 2020

MITÄ TEKEE FRONT END -KEHITTÄJÄ?

Front end -kehittäjä kehittää yksinkertaistettuna sovellusten graafisia käyttöliittymiä, joiden avulla sovelluksen datan käsittely sekä näyttäminen on helpompaa käyttäjille. Tärkeimmät teknologiat kehityksen kannalta ovat HTML, CSS ja JavaScript. Esimerkiksi kaikki tällä sivulla näkyvä on front end -kehityksen osa-alueiden tulosta.

Jarno Räisänen
Full Stack Developer, konsultti.

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
26 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on AWS Landing Zone?
Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Webscalen pilviarkkitehti.
05 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä tarkoittaa kuluoptimointi pilviympäristössä?
Lisää kirjoituksia
Share by: