Positiivinen alku kera iloisten yllätysten - esittelyssä uusi webscaler Teemu

Juho Sopanen • lokak. 30, 2023

Syyskuussa Webscalen myyntitiimi sai uuden vahvistuksen, kun Teemu Kuusisto aloitti työt Senior Sales Managerina. Teemu kertoo ensimmäisten viikkojen sujuneen positiivisissa merkeissä ja myös iloisia yllätyksiä on matkan varrella tullut vastaan. Tulevia kuukausia hän odottaa jo innolla.



Teemu

Teemun työnkuvaan kuuluu myyntitehtävät, kuten uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoito. Lisäksi hän on osa markkinointitiimiä ja osallistuu AWS-kumppanuuden hoitoon. Alkutaipaleen aikana Teemu on päässyt myös avustamaan rekrytoinnissakin koskien Junior Sales Specialistin positiota. 


Ensimmäiset viikot ovat sisältäneet luonnollisesti paljon perehtymistä itse Webscaleen ja palvelutarjontaan. Teemu kertoo perehdytykseen sujuneen hyvin. Toimitusjohtaja Terolla on tässä ollut iso rooli ja myöskin myyntitiimin kollegan Iiron kanssa on sparrailtu asioita. Ylipäätään yhteistyö esimerkiksi kollega Iiron kanssa on sujunut vaivattomasti. Hän kokee, että heillä on samankaltaisia ajatuksia mihin suuntaan toimintaa voidaan kehittää ja viedä. Myös ulkopuolisten silmin juttu kaksikon välillä näyttää luistavan työn ulkopuolisissakin asioissa eli hyvältä huumorilta ja urheiluaiheisilta keskusteluilta ei voi välttyä heidän seurassaan. 


Teemu kertoo ettei itse työssä ole varsinaisesti yllättänyt mikään suuresti tähän asti. Pitkä myyntityökokemus eri yhtiöistä takaa sen, että myyntityö on tuttua kauraa. Ehdottoman positiivisena asiana omankin työn kannalta hän kokee Webscalen korkean asiakastyytyväisyyden. Sen kohdalla hän myöntääkin yllättyneensä positiivisesti nähtyään ensimmäisen asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset. Hän tiesi, että asiakastyytyväisyys Webscalen asiakkaissa on korkealla, mutta sen verran kovia ylisanoja se sisälsi, että pääsi myös kokeneen konkarin hieman yllättämään. “Piinkovaa osaamista meidän konsulteilta”, Teemu toteaa jakaen kunniaa sinne minne se kuuluukin. 


Korkean asiakastyytyväisyyden hän kokee helpottavan myös omaa työskentelyä, sillä tällöin tietää, että konsulttimme todella osaavat asiansa. Heidän osaamistaan on helpompi myydä ja mainostaa selkä suorana. Loppuvuodelta ja ensi vuodelta Teemu odottaakin, että pääsee alun perehdytyksen jälkeen konkreettiseen myyntityöhön yhä enemmän kiinni ja tapaamaan niin nykyisiä kuin uusiakin asiakkaita. Myös esimerkiksi jatkuvat palvelut myyntikonseptina tulee olemaan yksi tärkeimmistä asioista työpöydällä. 


Työn ulkopuolella Teemun vapaa-aika kuluu pitkälti golfin ja kirjan kirjoittamisen parissa. Näiden lisäksi myös sarjat ja elokuvat sekä erilaiset lauta- kuin tietokonepelit ovat yksi keino irtautua työarjesta. Kovimmille jenkkifutiksen seuraajille puolestaan Teemun ääni saattaa olla tuttu, sillä hän on silloin tällöin kommentaattorin roolissa televisiossa kyseisen lajin peleissä. 


Työntekijöiden hyvinvointi avainasemassa


Webscalessa pyritään todella panostamaan työntekijöiden hyvinvointiin eikä tämä ole vain sanahelinää. Meillä koetaan, että kun työntekijät voivat niin fyysisesti kuin henkisesti hyvin, pystyvät he myös suoriutumaan työtehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla. Konkreettisena tekoina tämä näkyy kattavina työsuhde-etuina, joita Webscale tarjoaa työntekijöilleen eri sektoreilla. 


Teemu näkee tämän aiheen luonnollisesti positiivisena ja tärkeänä aiheena. Webscalen osalta hän kokee tämän teeman olevan hyvällä mallilla. Hänkin on kerennyt jo osaa eduista myös itse hyödyntämään. Yhtenä näistä on hieronta-etu. Urheiluhieroja käy toimistollamme kahden viikon välein, jolloin työntekijöillämme on mahdollisuus maksutta käydä 45min hieronnassa. Lisäksi Teemusta on tullut vakiojäsen padel-kerhoomme, joka kokoontuu kerran viikossa maanantaisin pelaamaan. Myös kuukausittaiset afterit keräävät Teemulta kiitosta. Hän iloitsee erityisesti sitä, että aftereita on erilaisilla aiheilla ja teemoilla, jolloin eri ihmiset voivat näihin myös löytää herkemmin oman mielenkiinnon kohteiden mukaan.



Töihin Webscaleen?


Me Webscalella uskomme, että työ on palkitsevaa silloin, kun sen tekijällä on sopivasti vastuuta ja vapautta. Mottomme on “parhaat keskittyvät olennaiseen” ja meille se tarkoittaa sitä, että asiantuntijamme ovat parhaimmillaan, kun saavat käyttää aikaansa heille merkityksellisiin tehtäviin. Asiakkaat saavat meiltä laadukasta palvelua ja, mikä tärkeintä, koemme tiiminä onnistumisia ja opimme yhdessä. 


Kiinnostaisiko sinua liittyä tiimiimme? Lue lisää
rekrysivuiltamme. Kuulemme mielellämme tarinasi ja otamme selvää, olisimmeko me sinulle oikea työnantaja.

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
03 May, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, miten FinOps auttaa pilvikustannuksissa?
Webscalen konsultteja.
26 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on AWS Landing Zone?
Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Lisää kirjoituksia
Share by: