Mutkattomuutta ja positiivisia yllätyksiä - esittelyssä Iiro ja Tuomas

Sara Peltola • toukok. 24, 2023

Webscalen henkilömäärä on kasvanut kahdella uudella ammattilaisella, kun Key Account Manager Iiro Nousiainen ja Senior Cloud Architect Tuomas Eerola aloittivat työnsä maaliskuun loppupuolella.


Molemmat kertovat yllättyneensä positiivisesti rekrytointiprosessin mutkattomuudesta ja Webscalen ilmapiiristä alusta asti.

Iiro

Iiro Nousinen, Key Account Manager, Webscale Oy

Iiron tehtäviin avainasiakaspäällikkönä kuuluu Webscalen asiakkuuksien ja palveluiden kehittäminen sekä uusasiakashankinta. Iiro on myös osa markkinointitiimiä, jossa hän on mukana kehittämässä myyntiviestintää. 


Työnkuva on Webscalella uusi ja Iiro sanoo odottavansa innolla, minkälaiseksi hänen roolinsa tulee muodostumaan. Iirolla on vahva tahtotila oppia lisää Webscalen tarjoamista palveluista ja siitä, miten asiakkaamme pystyvät hyödyntämään osaamistamme tehokkaasti ja rakentamaan kestäviä skaalautuvia digitaalisia palveluita.


Vapaa-aikansa Iiro viettää kuntoillen ja golfia pelaten. Vastapainona kuntoilulle, yhtenä harrastuksena on myös maalaaminen.

Tuomas

Tuomas on aloittanut Webscalella pilviarkkitehdin roolissa. Hänellä on jo entuudestaan pitkä työkokemus it-alalta ja pilvipalveluiden parissa työskentelystä. Tuomas kertoo kiinnostuneensa Webscalesta työnantajana erityisesti vahvan AWS osaamisemme vuoksi. Lisäksi tuttavapiirin positiiviset kokemukset Webscalesta vahvistivat päätöksen siirtyä meille töihin.


Ensimmäinen kuukausi Webscalessa on tuonut mukanaan jo paljon uuden oppimista ja itsensä kehittämistä. Tuomas kertoo päässeensä työskentelemään monipuolisesti osana eri asiakasprojekteja ja olemaan myös myynnin tukena.


Työn ulkopuolella Tuomaksen löytää useimmiten erilaisten rakennus- tai remontointiprojektien parista. Vapaa-ajallansa Tuomas harrastaa myös valokuvausta.

Mutkattomuutta ja positiivisia yllätyksiä

Sekä Iiro että Tuomas ovat kehuneet alusta asti rekrytointiprosessia.  Se eteni mutkattomasti ja nopeasti alusta loppuun asti - heidät pidettiin koko ajan tasalla rekrytoinnin eri vaiheissa eikä turhaa odottelua syntynyt. Tämä vahvisti molempien päätöstä siirtyä Webscalelle töihin. Rekrytoinnista jäänyt positiivinen tunnelma on jatkunut läpi perehdytyksen tähän päivään asti.


Tuomas kertoo yllättyvänsä aina uudestaan kuinka hiottuja toimintatapoja Webscalella on: “sitä aina välillä unohtaa, että työskentelee pienemmässä yrityksessä suuren konsernin sijaan”. Iiro mainitsee arvostavansa erityisesti Webscalen rehellistä ilmapiiriä, työntekijöiden avointa asennetta, ammattimaisuutta ja helposti lähestyttävyyttä.

Töihin Webscaleen?

Me Webscalella uskomme, että työ on palkitsevaa silloin, kun sen tekijällä on sopivasti vastuuta ja vapautta. Mottomme on “parhaat keskittyvät olennaiseen” ja meille se tarkoittaa sitä, että asiantuntijamme ovat parhaimmillaan, kun saavat käyttää aikaansa heille merkityksellisiin tehtäviin. Asiakkaat saavat meiltä laadukasta palvelua ja, mikä tärkeintä, koemme tiiminä onnistumisia ja opimme yhdessä. 


Kiinnostaisiko sinua liittyä tiimiimme? Lue lisää
rekrysivuiltamme. Kuulemme mielellämme tarinasi ja otamme selvää, olisimmeko me sinulle oikea työnantaja.

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
03 May, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, miten FinOps auttaa pilvikustannuksissa?
Webscalen konsultteja.
26 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on AWS Landing Zone?
Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Lisää kirjoituksia
Share by: