Asiakkaamme vastasivat - kyselyn tulokset ovat valmiit

Sara Peltola • kesäk. 07, 2023

Asiakkaamme suosittelevat meitä yrityksenä sekä AWS kumppanina

Toteutimme toukokuussa 2023 asiakastyytyväisyyskyselyn, joka lähetettiin asiakkaillemme sähköpostitse. Kyselyyn vastanneet asiakkaat ovat hankkineet Webscalelta viimeisen vuoden aikana pilvikonsultointi-, ohjelmistokehitys- ja/tai ylläpitopalveluita.


Pyysimme asiakkaitamme antamaan lyhyen arvion saamastaan palvelusta sekä arvioimaan, olisivatko he valmiita suosittelemaan Webscalea yrityksenä. Suosittelumittarina käytimme Net Promoter Scorea (nettosuositteluarvoa) eli NPS:ää. Saavutimme kyselyssä huikean suositteluindeksin, jonka luku on 92 - olemme tästä erityisen ylpeitä.


Suositteluindeksin lisäksi kaikki kyselyyn vastanneet asiakkaat olivat sitä mieltä, että Webscale tarjosi heidän yrityksensä kannalta oikean ratkaisun sen hetkiseen tarpeeseen. Kyselyn avoimissa palautteissa korostui, että asiakkaamme arvostavat erityisesti Webscalen työntekijöiden ammattitaitoa, asiantuntemusta ja yleisesti hyvää yhteistyötä.

"Rautainen asiantuntemus, joustava toiminta."

Asiakastyytyväisyyskyselyn palaute

"Olemme erittäin tyytyväisiä tekijöiden osaamisen tasoon."

Asiakastyytyväisyyskyselyn palaute

"Huippulaatu. Järkevä hinnoittelu. Mahtavat tekijät."

Asiakastyytyväisyyskyselyn palaute

"Kiitos yhteistyöstä!"

Asiakastyytyväisyyskyselyn palaute

"Loistavaa duunia!"

Asiakastyytyväisyyskyselyn palaute


Kevään tulokset ovat samansuuntaiset kuin viime vuoden loppupuolella toteutussa Amazon Web Services (AWS) kumppanikyselyssä, jossa pyysimme asiakkaitamme antamaan lyhyen arvion saamastaan palvelusta. Tässä saavutimme uskomattoman NPS tuloksen, joka oli täysi 100! Asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan meitä myös AWS kumppanina.


Kiitämme kaikkia kyselyyn vastanneita asiakkaita - palautteenne on meille ensiarvoisen merkittävää. Haluamme myös jatkossa palvella asiakkaitamme mahdollisimman laadukkaasti. Näiden palautteiden ja tulosten siivittämänä on helppo hymyillä ja pian paketoida vuoden 2023 ensimmäinen vuosipuolisko - olemme äärimmäisen otettuja ja kiitollisia!

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
03 May, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, miten FinOps auttaa pilvikustannuksissa?
Webscalen konsultteja.
26 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on AWS Landing Zone?
Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Lisää kirjoituksia
Share by: