Eväät vuodelle 2023 - ja lyhyt katsaus viime vuoteen

Tero Kauhanen • maalisk. 20, 2023

Vuosi 2023 on lähtenyt Webscalessa vauhdikkaasti käyntiin. Tammikuussa olemme päässeet tutustumaan uusiin työkavereihin ja maaliskuussa meillä jälleen aloittaa kaksi uutta henkilöä. Tällä hetkellä haemme myös lisää vahvistuksia joukkoomme mm. pilviarkkitehdin ja DevOps-asiantuntijan tehtäviin. Helmikuussa laajensimme yhteistyötä Amazon Web Servicesin (AWS) kanssa liittymällä julkisen sektorin kumppaniohjelmaan (AWS Public Sector Partner). Maaliskuun alussa käynnistimme Pilvipilotit podcastin, johon olemme saaneet mukavasti vieraita erikokoisista yrityksistä kertomaan heidän pilvimatkasta.


Tänä vuonna panostamme yhtiössämme erityisesti jatkuvien palveluidemme kehittämiseen sekä teknisen osaamisen ja tarjonnan kasvattamiseen. Kerromme näistä tarkemmin vuoden edetessä. Edellisten vuosien tapaan haluamme ylläpitää ja kehittää erinomaisia asiakassuhteita. Lukujen valossa haemme yli 20%:n kannattavaa kasvua niin liikevaihdossa kuin henkilömäärässä.


Haluamme olla asiakkaillemme paikallinen ja ammattitaitoinen kumppani vaativissa pilvi- ja ohjelmistokehityshankkeissa. Työntekijöillemme olemme yritys, jossa standardit ovat korkeat ilman turhaa pönötystä.


Katsaus vuoteen 2022


Henkilöstö

Henkilöstömäärämme kasvoi viime vuonna kymmenellä henkilöllä. Tässä yhteydessä on myös mukava kertoa, että viimeisen 12 kuukauden aikana meiltä ei ole lähtenyt yhtään henkilöä!


Myös henkilöstötyytyväisyyskyselymme mukaan Webscalessa on hyvä olla. Maailman mullistusten keskellä koemme tärkeäksi, että voimme osaltamme tarjota mielekkäät puitteet työnteolle. Uskomme, että työ on palkitsevaa silloin, kun sen tekijällä on sopivasti vastuuta ja vapautta.


Liikevaihto ja tulos

Viime vuonna Webscalen liikevaihto kasvoi yli 3,6 miljoonaan euroon ja teimme 630 000 euron tuloksen (EBIT).


Asiakkuudet ja yhteistyökumppanuudet

Saimme ilahduttavan monta uutta asiakasta viime vuonna, jonka lisäksi yhteistyö useiden olemassa olevien asiakkuuksien kanssa on tiivistynyt. Vuoden aikana olemme päässeet kertomaan mm. tuoreesta yhteistyöstä Kempin kanssa sekä pitkäjänteisestä kumppanuudesta Postin kanssa. Syvensimme myös yhteistyötä AWS:n kanssa sekä valikoitujen muiden kumppaneiden kanssa.


Ensimmäinen Webscale Tech Days

Järjestimme viime keväänä yhtiön ensimmäisen Webscale Tech Daysin, joka on sisäinen teknologiakonferenssi ja virkistystapahtuma. Tapahtumapaikkana toimi monipuolinen liikunta- ja luontomatkailukeskus Eerikkälä, joka tarjosi loistavat puitteet yhteisille keskusteluille, harrasteille ja oppimiskokemuksille. Tapahtuma tulee jatkossa olemaan jokavuotinen perinne.


Henkilöstörahasto

Alkuvuodesta perustimme henkilöstörahaston, joka on nyt oleellinen osa kannustinjärjestelmäämme. Rahasto on koettu erittäin positiiviseksi henkilöstöeduksi.


Vaalipalvelut

Vaalipalvelutiimimme kasvoi vuoden aikana ja panostimme tuotekehitykseen. Vuoden 2022 merkittäviä saavutuksia olivat seurakuntavaalien tietojärjestelmähanke sekä aluevaalit, jolloin toimimme usean mediatalon yhteistyökumppanina vaalikoneiden ja tulospalveluiden osalta. Lisäksi toimitimme vaalikoneita lukuisille yhdistyksille, järjestöille ja liitoille. 


Uusi toimisto

Kasvu vei meidät uuteen upeaan toimistoon Yrjönkadulle, josta onkin tullut nopeasti merkittävä kohtaamispaikka hybridityössä.


Yhteisellä matkalla

Vielä kerran iso kiitos koko henkilöstöllemme, kaikille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneille luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä. Kanssanne on mahtava tehdä töitä!


Pääset seuraamaan Webscalen kuulumisia ja tekemisiä somessa

Viimeisimmät kirjoitukset

Webscalen konsultteja.
03 May, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, miten FinOps auttaa pilvikustannuksissa?
Webscalen konsultteja.
26 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on AWS Landing Zone?
Webscalen konsultteja.
19 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mitä on DevSecOps?
Webscalen konsultteja.
12 Apr, 2024
Kysy konsultilta -blogisarjassa konsulttimme tekevät selkoa alan termeistä ja ilmiöistä. Vastaukset on mitoitettu sopimaan pieneenkin tiedonnälkään. Tällä kertaa selvitämme, mikä on Serverless Framework?
Lisää kirjoituksia
Share by: